luni, 1 aprilie 2013


Ți-am spus că e aproape un an? De obicei nu am o problemă de anxietate, dar eu știu cum ne-atente alte persoane sunt împrumută hainele altor oameni, de exemplu,, eu nu pot ajuta, dar asuma acelasi lucru se aplica aici.

Answer: Aceasta nu se aplică aici. Ei bine, o face, dar numai în sensul că probabil nu doriți să încredere în copilul tău cu cineva pe care nu se poate avea încredere în chiar cu puloverul.
Și numai dacă nu ați rămas sălbatice, cu această excepție. În cazul în care sora ta o dată imprumutat si a pierdut puloverul, care nu face ei un risc de bona rău. Dacă ea nu a recunoscut ea a pierdut, sau învinuit multumim pentru vina ei, sau un alt astfel de Buck-trecere, și, dacă Buck-trecere este mutarea ei semnătură, apoi pune-o pe lista de urgență-bona-numai. Asta nu e pentru că ea va deplasa copilul și vina pe tine, ci pentru că ea nu este de natură să respecte oricare dintre instrucțiunile dumneavoastră.
Un alt pic de gât-de compensare înainte de a-am răspunde la întrebarea dvs. real: încercări de a vă asigura că copilul dumneavoastră continuă să respire introduce un risc mic, inutile, și mai degrabă ironic, pentru copilul tau: Aceste cereri nu se imbunatatesc respiratia cuiva, dar nu ia atentia o bonă lui departe de copilul tau.
Dacă trebuie să check-in, o fac o dată pe zi. Sau, du-te tot drumul și recunosc apelurile sunt pentru tine, nu copilul sau sitter, și nu pun decât dacă este necesar. Cand bebelusul tau vorbeste, puteți programa de ori să-l salut prin telefon sau Skype, daca ea raspunde bine la asta. Unii nu.
Ultimul bit de gât-de compensare: Non-părinți sunt de multe ori mult mai atent cu un copil decât un părinte, pentru că mizele sunt mai mari atunci când te joci pe copilului altcuiva.
În cele din urmă, un răspuns la întrebarea dvs.: modul în care primiți confortabil cu bona Antoanette depinde de anxietate este clinic sau doar imaginatie. Aceasta din urmă poate fi în mare parte domesticit de a avea sitter dumneavoastră, familial sau închiriate, grija pentru copilul tau atunci cand esti acasa. Într-adevăr mâna peste aceste frâiele, și să vedem cum în mod responsabil, fără evenimente cum, copilul tau poate avea loc, hrănit, schimbat, citit, zguduit. Setați acest lucru prin a spune aveți o mulțime de a face în jurul casei și-ar iubi-o mână cu copilul timp de două sau trei ore. "Poartă-te ca eu nu sunt chiar aici," vă va instrui acest bonă.
În cazul în care nu vă calma, ia în considerare obtinerea ecranate pentru anxietate. S-ar putea l-au avut de când a devenit înainte de o mamă, și a reușit aceasta prin ajustări de viață - până când copilul a venit de-a lungul și de mecanisme de coping copleșit. Dvs. OB-ginecolog sau pediatru copilului poate ajuta cu o sesizare, dacă este necesar.
Chiar și cele mai iubitoare, auto-suficiente mamele si tatii au nevoie de ceva timp departe de copiii lor o dată într-un timp. Este bun pentru o căsătorie când părinții pot merge pe o dată pe săptămână, fără a copiilor lor. Regularitatea acestor ieșiri poate fi linistitor pentru copil ca parintii lor se întoarcă mereu, și, de asemenea, faptul că părinții lor se iubesc suficient pentru a petrece timp împreună singuri. O modalitate de a usura trecerea la noul baby-sitter pentru copii este de a satisface o bonă nouă bine înainte de a ieși seara, în cazul în care nu știu deja persoana. În cazul în care copilul este dispus ei pot juca cu sau pentru a fi citite de către această persoană nouă, dar nu este absolut necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu