joi, 17 ianuarie 2013

Cum sa alegi tapetul ideal


 Printuri fete si culorile neutre sunt mult mai ușor de a combina
Tapetului este ușor să se aplice un material cu care este posibil să se dea un aspect nou la camera, camera de zi și în bucătărie, fără a se confrunta cu o reformă. Găsiți stilul care se potrivește casa ta.
Retro
Primul pas in alegerea design cererii este de a analiza etaje, mobilierul și de iluminat a camerei. Scaune lemn de culoare închisă și imprimeuri viu colorate solicita tonuri calde, cum ar fi portocaliu și maro.

Modern
Un amestec din două ștampile lasă spațiul actual, dar ele ar trebui să aibă cel puțin o culoare în comun să nu intre în conflict. Dungi orizontale dau impresia că locul este mult mai mare.
 Clasic
Tonurile neutre si elemente florale și natura sunt ușor pentru a coordona. Motive mici și lichidarea da încă medii de volum.
 Distractiv
Acest tip este potrivit pentru mansarde, camere de copii și culoare, cum ar fi holuri și băile. În acest scop, relaxat si nu polueaza foarte colorat ar trebui să fie doar pe un perete.
Tapet cu linii verticale provoacă impresia mediului fiind mai înalt
Tapetului este un tip de acoperire se poate moderniza interiorului. Acesta poate fi aplicat pe spatiul vertical pentru medii multiple, inclusiv living, bucatarie, dormitor, baie si hol de intrare. În ciuda varietate de culori expresive, texturi si modele, este necesar să se ia unele grijă pentru a alege tapet ideala.
Cu secole în urmă, tapetului început să fie utilizat în case nobile din Europa ca un semn de eleganță și statut. Cu toate acestea, materialul a fost, de asemenea, în declin până de curând, atunci când alte forme de finisaj au fost câștigă preferință occidentali. De salvare a avut loc din nou în secolul al XXI-lea, atunci când casele au început să exploreze din nou versatilitatea de tapet.
Practice și surprinzătoare, tapetului face un suprafete verticale perfecte de acoperire și transformă aspectul casei. Materialul este fermecător, capabil de a adăuga o notă de personalitate pentru fiecare spațiu și contribuie la problema de identitate. Este important să ne amintim că, în funcție de modul de acoperire este utilizat, acesta creează sentimente și efecte asupra mediului.
Sfaturi pentru decorarea cu tapet
 • Pentru a face să pară mai mari mediului, se recomandă să utilizați o imagine de fundal clar și neutru. În cazul în care obiectivul este de a utiliza un tip de model, apoi lucra cu dungi, verticale sau orizontale pentru a crește înălțimea pentru a da impresia de a fi arie mai largă.
• tapet culori calde și dotate cu desene mici vă ajută să o setare mai intim.
• Un tapet mai gros si mai greu este o opțiune mare pentru a ascunde imperfecțiunile acoperire vechi.
 • Se imprimă mari tind să dea impresia de spatiu este mai puțin, să fie foarte atenți atunci când le folosesc pe peretii camerelor, care sunt deja mici.
Pentru mai multe informatii despre tapet, intrati aici .
Sfaturi pentru aer conditionat:Setați termostatul de aer conditionat cât mai mare posibil, în timpul verii. Diferența mai puțin între temperaturile interioare și în aer liber, mai mică factura electrică va fi. Și nu setați termostatul la o setare mai ușor decât în ​​mod normal, atunci când porniți instalația de aer condiționat. Acesta nu va răci casa ta mai repede și ar putea duce la răcirea excesivă și, prin urmare, cheltuieli inutile.
Nu așezați lămpi sau televizoare in apropiere de aer conditionat termostat de aer . Termostatul de căldură de la simțurile acestor aparate, care poate provoca de aer conditionat pentru a rula mai mult decât este necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu